Bikes Lola Service Course

Bij Lola werkt een van de beste fietsenmakers van de stad. Maar juist omdat hij zo goed is raden we aan dat klanten alleen hun fietsen met derailleurs (versnellingen) brengen voor reparatie en service (voor eenvoudige stadsfietsen zijn goedkopere alternatieven in de buurt). Maak voor dat je fiets brengt eerst een afspraak (06 29 08 77 93) of stuur eenvoudig een email.

 

Bikes Bike Fitting

Bij fietsen is het belangrijk dat je goed op je fiets zit om blessures te voorkomen en het maximale uit je inspanning te halen. Bij Lola bieden we een professionele bike-fit voor amateurs en fiets-enthousiastelingen. Onze bike-fit maakt gebruik van de laatste technieken om een perfecte houding op je fiets te garanderen. Ongeacht je lichaamsbouw of niveau, met de Lola-fit zit je optimaal op je fiets. Bel om een afspraak te maken (06 29 08 77 93) of stuur ons even een e-mail.

Bikes Bike Rentals

Ben je maar een weekendje in de stad maar je wil toch met ons meerijden? Lola heeft een partnership gesloten met Cannondale en Kona om ons te voorzien van race, CX en gravel fietsen in verschillende maten voor de verhuur.Wil je weten wat die gravel gekte nu precies inhoudt of meemaken hoe het is om een Cannondale synapse tussen je benen te hebben? Geen probleem, Lola regelt het. Bekijk hier de fietsen en de maten. Mail ons van te voren even dan zorgen we dat je fiets klaar staat bij aankomst.

Bikes Bike Sales

Lola is er allereerst op uit om zoveel mogelijk mensen toe te voegen aan onze fiets-community en zo te laten genieten van de schoonheid van fietsen. Om dat de start-up kosten vrij hoog zijn hebben we gezocht naar de beste fietsen op de markt. Volgens ons biedt Cannondale de beste weg-fiets voor je geld. We helpen je graag om de juiste fiets te kiezen uit hun modellen. Voor gravel hebben we een hele lijn Kona fietsen. Stuur ons een email om een afspraak te maken zodat we rustig kunnen praten over je nieuwe fiets.