Lola Lola clubhuis

Lola bikes & coffee zit aan het Noordeinde 91 in Den Haag. Bij Lola vind je enkele van de beste specialty coffee's van de stad als ook een levendige fiets-community. Woorden schieten te kort om de 'Lola experience' uit te drukken, je moet het zelf komen ervaren. 

Lola New LCC Logo

Lola Cycling Club komt uit Den Haag, internationaal bekend als stad van 'Vrede en Recht'. Ons nieuwe logo reflecteert onze liefde en trots voor deze stad. Vrouwe Justitia is afgebeeld zonder haar kenmerkende zwaard en weegschaal maar in plaats daar van staat ze klaar langs de weg om een wiel en een bevooradingstas aan te geven aan een rijder van team LCC. Maak je geen zorgen om de blinddoek, Lady Lola is er als je haar nodig hebt.

Lola LCC Clubkit

Lola Cycling Club heeft al veel jerseys uitgebracht, maar binnenkort lanceren we onze Clubkit, een must-have standaard jersey en bib short met ons nieuwe logo dat alle leden en vrienden van de LCC met trots mogen dragen. Elk jaar brengen we één limited edition special jersey uit, maar de Clubkit blijft hetzelfde. Hou onze social media in de gaten hoe je jouw kit kunt bestellen bij de LCC Team Webshop hosted by Cuore. Limited editions zullen hier binnenkort ook verkrijgbaar zijn.

Lola Nieuwe t-shirts

Lola heeft continu nieuwe t-shirts in haar assortiment. Nieuwe kleuren, designs, soms stijlvol, soms grappig of arty. Check regelmatig onze webshop of hou onze social media in de gaten. Deze maand lanceren we een hele reeks kleurrijke shirts. Kom langs op het Noordeinde of bestel ze in de webshop.