Contact Met een kop koffie

Kom naar het Lola clubhuis aan het Noordeinde 91 in Den Haag voor een heerlijke kop koffie en voor nog veel meer. Onze barista’s zorgen ervoor dat de koffie bij Lola altijd optimaal is. Ook heeft elke barista bij Lola zijn of haar eigen ‘Special’, zijn of haar eigen favoriete koffie. Zien en spreken we elkaar dan?

Contact Via Social Media

Via Facebook houdt Lola je op de hoogte van bijzonder nieuws. Via Facebook en Instagram willen wij je inspireren met bijzondere wieler- en koffieverhalen, mooie foto’s en video’s en verhalen die ertoe doen. Facebook is voor Lola geen ‘one way communication’ maar juist een manier om met jou in contact te komen. 

Contact Per e-mail

Mail Lola en wees niet verrast door deze auto-reply: “Bedankt voor je reactie. Lola bestaat uit een klein team. Het allerliefst maken we de fijnste koffie, werken we aan de mooiste fietsen, gaan we fietsend op ontdekking. Elke maandag en vrijdag doen we de emails. Is het urgent, dan kan je Lola direct bereiken op: 06 29 087 793.”

Contact Per telefoon

Dagelijks tussen 9.00 uur en 17.00 uur is Lola telefonisch bereikbaar op 06 29 087 793. Soms zijn de barista en fietsenmaker te druk met mooie koffies en fietsen waardoor het niet mogelijk is om de oproep te beantwoorden. Bekijk dan de andere mogelijkheden met ons in contact te komen.