Coffee Oro y Paz

Vergeet 'single origin'! Lola betrekt haar koffie van een 'single farmer'! Zijn naam is Hernando “Meko” Gutierrez en hij een vierde generatie Colombiaanse koffieboer. Alle koffie onder ons Oro y Paz label wordt direct gekocht bij Meko en komt rechtstreeks naar Den Haag vanuit zijn Rosa Florida farm. En dat vinden wij best cool.

Coffee Rocket Espresso

Lola is een trotse partner van Rocket Espresso uit Milaan. We houden erg van de prestaties en de looks van deze handgemaakte machines en we zijn het eens met Andrew Meo, dat je eenvoudigweg harder #feit gaat met Rocket Espresso.

Coffee Coffee workshops

Thuis je eigen Oro y Paz klaar maken? Wij kunnen je leren hoe je zelf een expert barista wordt. Lola biedt geregeld coffee workshops aan voor diegene op zoek is naar betere koffie thuis. Stuur ons een email en we laten je weten wanneer de eerstvolgende workshop is.

Coffee Mobile Lola

Soms moet je er uit en je benen strekken. Of dat nu een lokaal criterium is of het UCI Wereldkampioenschap in Innsbruck, Lola neemt haar koffie mee on the road in de grote gele bus! Wil je ook Lola koffie op jouw event? Stuur ons een email.